Създаване на видео съдържание

Историята в кадри е мощен инструмент за комуникация и ефективен маркетинг. Включването на реални истории във визуалния разказ създава усещане за автентичност и вдъхва доверие сред аудиторията на бранда.
Покажете как сърцето на вашия бизнес тупти през обектива на креативността!

Вашата история заслужава сцена

Изображенията имат способността да предизвикват емоции по-силно от текст или аудио:

P1019803a 1

Какво получавате?

Сценарий

Качествената видео история се нуждае от силен сценарий. Работя с екип от опитни продуценти и копирайтъри, които не се страхуват да мислят нестандартно.

Техника

Използваме висококачествена техника, включително професионални видеокамери, обективи, стативи, осветителни тела и дронове за заснемане на въздушни кадри.

Заснемане

Професионални оператори създават въздействащо визуално съдържание. Те познават в детайли принципите на осветление, кадриране, композиция и монтаж.

Монтаж /постпродукция/

Залагаме на специалисти с огромен опит в телевизионния видеомонтаж, който изисква креативно мислене, въображение и внимание към детайла във всеки кадър.

Жанрове

Познаваме всички стилове в изработката на видео съдържание, предназначено за Youtube, Website /уебсайт и Social media/ социални мрежи. Почеркът ни е силно разпознаваем в творческия процес по създаване на продуктови видеа и бранд сторителинг /brand storytelling/.

Други услуги

Модератор на събития

PR и репутация

Направете своя ход сега!