Портфолио

Разгледайте проекти, с които променихме играта.

Kaufland Bulgaria

В едно добро партньорство с „Kaufland Bulgaria“ отново поставих потребителските теми на фокус. През юни 2023-та година стартирахме нашата съвместна видеопоредица "За качеството с Биляна Гавазова", в която проследяваме пътя на храната - от полето, склада, магазина до нашата трапеза.

Само за седмица през магазините на Kaufland минават над 1 милион клиенти, които имат редица въпроси и очакват най-високо качество. Благодаря на г-н Иван Чернев - главен изпълнителен директор, за доверието.

„Нека поговорим за качеството на храната“ с Kaufland Bulgaria

В центъра на всеки потребителски избор стоят две основни теми - качество и безопасност. Вярвам, че най-правилен е информираният избор и затова не спирам да подкрепям усилията на водещи компании като Kaufland Bulgaria в тази посока.

Така е честно. Така се заявяват лидерите. Така силният бранд става още по-видим.

Софийска вода АД, част от Веолия

Една от най-вдъхновяващите кампании, по които съм работила заедно с моя екип, е „Вода без опаковка“. И тук есенцията е основното човешко право – да имаш избор.

Представете си – влизате в любимото си заведение, поръчвате си кафе и до него получавате безплатна чаша чешмяна вода. Без пластмасови бутилки, без отпадъци, които замърсяват околната среда, само чиста и вкусна вода. И до днес си го представям и продължавам да работя за това.

Sellavi

Sellavi е платформа за създаване на интернет магазини, която помага на хиляди предприемачи по света да продават своите продукти, независимо от размера на бизнеса или тяхната сфера. Всеки, който иска да продава успешно онлайн, има нужда от перфектна дигитална визитна картичка.

Заедно с нашите партньори от Sellavi създадохме поредица от информативни видеа, в които най-голяма тежест имат отзивите на клиента. Реализирахме стойностно съдържание в 4 различни формата за YouTube и най-популярните социални мрежи.

Urban Concept

Това е вашето пространство за вдъхновение и персонален стил! Шоурумът и онлайн магазинът на Urban Concept предлагат широка гама от плочки, смесители, гранитогрес и естествени камъни, с които вдъхновяват за смели решения в интериора.

За да подчертаем дигиталното присъствие на бранда, създадохме креативно имиджово видео в 3 различни формата за Youtube и други популярни социални мрежи. Изградихме стратегия за уникално и стойностно присъствие онлайн.

Клиника Aestheline

AestheLine e сред водещите дерматологични клиники у нас и обединява усилията на доказани специалисти в различни области.

Разработихме план за съдържание, съобразен с целите на клиниката и нейната аудитория в социалните мрежи. Създадохме поредица от кратки и информативни видео визитки, които представят екипа на клиника Aestheline по атрактивен и запомнящ се начин.

BTL Industries Bulgaria

Защо България? Как бихте отговорили на този въпрос? Той е ключов за много млади хора, за много наши деца, които трябва да намерят своя вдъхновяващ път в родината си - тук в България. За да има път обаче, трябва да има добър пример и силни истории за успеха. Благодаря на BTL Industries Bulgaria и на M3 Communications Group за гласуваното доверие да бъда модератор на форума за кариерно развитие – „Защо в България“.

BTL Industries е световен лидер в разработката, производството, търговията и сервиза на съвременна медицинска апаратура. Разполага със собствени търговски офиси в над 80 държави.

Събитие на Италианското посолство в София

Безопасност, храни, етикет! Ключови думи за мен през изминалите години като автор на потребителска рубрика в телевизионния ефир на bTV.

В качеството си на модератор на конференция, която е посветена на важния въпрос - как да различаваме "полезните" от "вредните" храни, имах възможност да водя дискусия по важни за потребителя въпроси на европейско ниво.Благодаря за поканата на Италианското посолство и на н.пр.Джузепина Дзара - посланик на Италия в София.

The House of Cakes

Фирмата е лидер в производството на торти и сладки изделия в Дубай. Основната дейност на "The house of cakes" включва създаването на бутикови дизайни, които са изработени от най-добрите в тази специфична ниша. "Ние правим всичко" е не само обещание, това е отговорност към клиента.

Използваме различни маркетингови стратегии, за да увеличим броя на техните последователи в социалните мрежи, да стимулираме ангажираността на аудиторията и да изградим още по-силен бранд.

Cake Decorating Supplies

Cake Decorating Supplies е лидер в продажбата на консумативи за декориране на торти и сладкарски изделия в Дубай.

Регулярно създаваме дизайни за социалните мрежи на нашия партньор, които представят продуктите в контекста на тяхното приложение. Изготвяме маркетингови стратегии за позиционирането на бранда и с прецизност се грижим дори и най-обикновения на пръв поглед елемент да получи заслуженото внимание.

Направете своя ход сега!